Начало За мен

За мен

Здравейте! Името ми е Десислава Монева. Работя като маникюрист от 6 години, а понастоящем практикувам професията си в Козметичен център Жан д'Арсел – Стара Загора.

Моята история

Отначало започнах като на шега, но постепенно маникюрът се превърна в огромна страст, хоби и удоволствие за мен! И тъй като съм доста амбициозен човек, продължих и продължавам да надграждам своите умения и знания, като се старая да посещавам и следя всяко ново обучение, предлагащо се в тази сфера. Била съм на доста семинари и курсове при именити обучители.

Знам, че мога да заразя и вас – моите курсисти – със своя непреодолим стремеж към красивото! От вас се иска само да желаете да развиете своя усет към детайлите и творческите си умения, да бъдете увлечени от моята професия, която впоследствие ще усъвършенствате самите вие!

Разбира се, няма да бъде никак лесно, защото, за да постигнете онзи възхитителен резултат, ще трябва да положите доста усилия, да вникнете в детайлите и постоянно да вървите напред, като трупате нови и нови умения и знания! Ще ви трябва доста търпение и практика, както и нестихващ стремеж да предлагате свежи идеи на клиентите си!

И ако вашето призвание е точно това – попаднали сте на точното място! За мен ще бъде огромна чест и удоволствие да ви покажа всичко научено в своята практика, до най-съществените детайли! Ще разгадаете най-дребните тайни в маникюра и декорациите, без които е невъзможно да творите красота. Предлагам ви своите знания, за да можете на един по-късен етап да удовлетворите нуждите на клиентите си и да бъдете успешни. Ще ви заразя със своята страст към:

- Професионалния маникюр и педикюр
- Ноктопластиката с гел
- Работата с гел лак
- Техниката за рисувани с плоска четка (китайска декорация) или наричана още „One stroke“
- Декорациите
- Гримът

Ако вече запалих любопитството ви, не се колебайте да ми се обадите. Заедно ще успеем! Очаквам ви!

 

Терапевтичен педикюр

Повече
-12%

Курс от 2 модула: маникюр + ноктопластика

Запишете се на курс по маникюр (обикновен и с гел лак) и ноктопластика с 12 % отсъпка.
Повече

Други услуги

Ако искате да се радвате на добре поддържан маникюр и педикюр, да имате красиви дълги нокти, уникални декорации, грим, мигли "Косъм по косъм", запишете си час при мен.     
Повече