Начало Истински истории

Истински истории

Красимира Йовкова (курсистка)Казанлък

Благодаря за професионализма и страхотното отношение! Препоръчвам на всички, които искат да се реализират в тази област, курса на обучение при Деси Монева!

Сиса Инджова (курсистка)Стара Загора

Благодаря много за професионализма, подробната теория и прецизна практика!!! Бих препоръчала курса на всеки, който иска да бъде Master в кухнята на ноктите!!!

Бистра Георгиева (клиент)Стара Загора

Страхотно оношение и професионализъм, добро и качествено обслужване.

Добринка Неделчева (клиентка)Стара Загора

Мили дами, в месеца на жената искам да изкажа своята благодарност и възхищение към една дама от гр. Стара Загора. Деси Монева - маникюрист от Козметичен център от Жан д'Арсел. Това е едно мило момиче, усмивката му грее винаги на лицето. Много отзивчива, има страхотни идеи за нови красоти, по празниците предлага промоции и дава много полезни съвети. Радвам се, че съм част от нейните клиентки и призовавам всички мои познати и приятели да се възползват от нейните услуги. Мили дами, не губете своята женственост, направете си красиви нокти за го-голямо самочувствие. А ти, Деси, работи в същия дух и още веднъж БЛАГОДАРЯ!

Маргарита Йорданова (обучител, ЦПО "Грети и Ник")София

Познавам Деси Монева от няколко години. Впечатления за нея добих в момента, в който тя записа курса за обучение в ЦПО. Останах много приятно изненадана от това, че е много начетена и интелигентна млада жена. Ежедневно тя потвърждаваше първоначалното впечатление . Упорита, амбициозна и перфекционист в работата. Тя определено се отличаваше от други курсисти. Вродената и сръчност подпомогна отличното и представяне по време на практическото обучение. Забелязвам нейната активност и трудолюбие в доволните погледи и отзиви у клиентките и. Ще съм много щастлива Деси да бъде все така амбициозна. Желая и да е жива и здрава и да бере изобилно плодовете на успеха!

Неделина Монева (клиентка)Стара Загора

Благодаря, Деси, че внасяш красота , добро настроение, свежест и самочуствие в забързаното ми работно ежедневие!

Дарина Христова (клинтка)Стара Загора

Работата на Деси Монева е синоним на професионализъм и личностно отношение. Грижата за маникюра и педикюра е отлична – използва добри материали, има свежи идеи и иноваторско виждане за това как да се случат нещата. Дори да нямате идея какво точно искате за декорация – тя знае, какво е подходящо за вашата личност и ви дарява с невероятен маникюр, който ви носи щастие седмици наред!

Мариана (клиентка)Стара Загора

Професионална техника на ноктите! Освен факта, че тя е наистина хубава и сладка, тя е голяма професионалистка. Започвайки с висококачествена хигиена и завършвайки с отлични работни умения, без да се страхувате да опитате нови неща. Просто обичам ноктите си всеки път, когато я посещавам. Благодаря Деси!!!

Руслана Тенева (клиентка)Стара Загора

Благодаря ти, Деси, за прекрасния и стилен маникюр. Както винаги съм очарована от коректността и страхотния професионализъм.

Айше Ялмаз-Дженкчи (клиентка)Стара Загора

Деси е невероятен професионалист. Има страхотни идеи и с лекота ги сътворява. Тя е невероятен човек, винаги е усмихната и заредена с положителна енергия.

Радостина Георгиева (обучител)Витербо, Италия

Деси Монева - един прекрасен човек и колега! Професионалист с уникални умения, амбиции за развитие в кариерата си! Един сериозен човек и професионалист, който се раздава на сто процента! И заразява със своята всеотдайност и доброта! 

Петя ПетроваСтара Загора

Здравейте, много съм доволна от работата Ви, маникюрът, който ми направихте е прекрасен!

Антония Стрешкова (клиентка)Стара Загора

Посещавам салона, където работи Деси и започнах да използвам услугите й по препоръка на колежките й, като правя при нея и маникюр и педикюр. Тя върши работата си с голямо старание и прецизност, работи бързо, като не губи излишно времето на клиентите си, но същевременно и качествено.

Пламена Гагова (клиентка)Стара Загора

Услугите на Деси започнах да използвам случайно, без препоръки. Допадна ми начинът ѝ на работа - бързо и качествено. Освен това аз никога не знам какво точно искам, а тя успява да ме изненада всеки път. Препоръчвам на всички, които все още се чудят.

Пирина Накова (клиентка)София

Много рядко се срещат хора като Деси, които с такава любов да си вършат работата. При нея всеки маникюр е една неповторима творба.

Емилия Колева (курсистка)Стара Загора

Избрах да карам курса в Жан Д'арсел заради добрите отзиви за козметичния център, най-вече заради високия професионализъм и талант на обучителя Деси Монева и разбира се заради преференциалните цени.

Теодора Славова (клиентка)Стара Загора

Страхотен професионалист, с желание за работа и старание към това, което прави. Обича да се развива и да надгражда уменията си, винаги е в крак с модните тенденции в маникюра.

Вики Узунян (обучител)Пловдив

DESI MONEVA - ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ, ДОКАЗАЛ СЕ С МАЙСТОРСКИТЕ СИ УМЕНИЯ И ЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ТЕРАПЕВТИЧНИЯ ПЕДИКЮР!
ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ !

Вероника Младенова (курсистка)Нова Загора

Благодаря на Деси Монева за курса, който провежда. Научи ме как да правя красив маникюр и педикюр както и ноктопластика и изграждане с гел. Доволна съм от това, че точно при нея изкарах курса, защото всичко ми беше обяснено и показано по най-добрия начин. Благодаря още веднъж, Деси Монева!

Добрина Василева (клиентка)Атина, Гърция

За Деси Монева може да се каже само най-доброто - и като професионалист, и като човек. Изпълнява с търпение и любов всяко желание на клиентката. И те съветва компетентно, където имаш нужда.

Елица Рибова (клиентка)Стара Загора

Благодаря от сърце на най-добрата маникюристка в Ст. Загора за прекрасното отношение, професионализъм и страхотно свършена работа ❤ Винаги надминаваш очакванията ми, Деси!